Brega

Brega

Anotace: Napsala jsem to před tím, ale bylo to tak.

Tak já ho uvidím
Bude stát přede mnou a bude hrát
Zdrásaná do krve já budu štkát
- stejně tak daleko.
Třesa se touhou budu se smát
- radovat na oko.
Tancovat.
Litovat.
Zachovat.
Dokonat.

Jen vidět onoho,
odstranit tklivost.
Vnořit se do toho,
jen hosta post.

Poslední kus
Gas
Vím, jak to dopadne
Gas
Tak už mě zadus!
Gas, gas, gas, gas.

Má vůle tu končí
Svatba a pohřeb se sloučí.
Už jen vdechnout rytmus
a vydržet.
Vydržet.
Pak tma vypadne z očí
a ozáří mi cestu.
Nebude už žádná,
ta má odmítne počít.

Tak jsem tě viděla
a můžu skočit.
Autor Katyně, 29.12.2008
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: WAYWARD, candy cane child, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nepíšeš lehké věci,ale o to kvalitnější,poklona

04.08.2009 11:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí