Z čeho máš strach?

Z čeho máš strach?

Anotace: Vlastně se nejvíc bojím elektřiny ;-)

Z pohledu zpět
a z opačného konce oné příze
Z prázdnoty vět
Z poslední stránky v oblíbené knize
Z tiché chodby, která polyká mé chvění
Z hvězd, které padají
a z toho, co se potom změní
Ze zmatku,
kterého má ztráta plný vak
Z pocitu, jako když ujede Ti vlak
Ze směšných omylů,
po kterých se Ti vůbec nechce smát
Ze lži i z pravdy
Z toho, co nejde vyplakat
Z toho, co nejde vyslovit
Autor Miléne Marguerite, 29.12.2008
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Verena, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uchvácena tím co za písmena se mi tady a teď dvoří.
A žasnu čím dál víc. Nádherá !

29.12.2008 19:35:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí