Opijou naše životy

Opijou naše životy

Anotace: nějak k tomu nemám anotaci.......

Tohle toužení
Utajené by zůstat mělo

Mlhočivé soužení
Kterým odhaluji svoje tělo

Melodie modlícího se srdce
Zní mi stále v uších
Vznáší se vzduchem tak lehce
Proplouvá v našich duších

Čokoládové pokušení
Palačinka s chutí dnešků
Hříšné porušení
Svlékání svršků

Vodka, co opije naše životy
Nebudou o sobě vědět
Budeme vnímat jen stínů mihoty
Které vedle nás budou sedět

Jazzové písně zní místností
Vyplnují ticho spálené
Nesmířím se ani s jedinou stížností
Srdceryvné tóny jsou už nějak vzdálené

Místností se plazí chlad
Jako dlouhý slizký had
Pokořuje naše světy
Zakrývá nám naše vysněné mety

Začíná syčet
Děsí mě to
Začínám křičet
„Mrzí mě to!“
Autor PoeziGirl, 29.12.2008
Přečteno 322x
Tipy 25
Poslední tipující: Lachailla, Vlk v rouše, snupicek, Tacca, ringil-suky, Faileen, labuť, Bíša, Holis, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jooo mazec, já jen zírám a moc se mi to líbí!

27.01.2009 10:02:00 | Lachailla

ten konec je dokonalej!

16.01.2009 20:50:00 | Lady_poezie

Myšlenkové, pro mne svým způsobem hloubavé a smutné.

29.12.2008 23:24:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí