Poražený umírá

Poražený umírá

Anotace: No, byla to náročná záležitost.

Zavřeli nás.
Nechápu, kde jsem.
Místnost se zamčenými dveřmi,
přede mnou muž běží
a já nerozumím.

"Kolik máš bodů?"
"Coooo?"

Za body se zabijí,
bodů víc, míříš výš.
30000? Stačilo by?
Lepší obranu mám.

"Kdo prohraje,
umírá,
dveře otevřou se,
až zabije se jeden."

Na zvracení mi je.
Dveře nepovolují,
potím se.

Co žena dělá v takových situacích??
Je ráda, že se z takového snu může probudit!!
Autor come-past, 29.12.2008
Přečteno 230x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když můra děsí, je lepší se honem probudit.

29.12.2008 23:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí