Tango

Tango

Anotace: ...možná, že jste ho už také tančili.

Tančila jsem s Ďáblem
ve tmě nás pohlcoval rytmus tanga
nebo to nebylo tango?
tak blízko dotknout se hříchu
a jakási touha po nevinnosti
touha po něčem nedosažitelném

A spalovali mě jeho oči
tak uhrančivé, prázdné, hluboké a plné čehosi
snad nestoudnosti
vpíjí se do těch mých a svazují tak pevně
tančíme u propasti a já hledám cestu zpět
je jen jedna

Jsem bezradná
po čem jsem dřív toužila zdá se nedosažitelné
nebo jen nechci dosáhnout?
co mám na dosah mě čím dál víc láká
a myšlenka na hřích nezdá se najednou tak nemožná
pomoc!

Nakonec podala ruku peklu
To Tango....
Ty oči...
Spaste její duši
Amen.
Autor seeeta, 29.12.2008
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: jedam, Agniezka, kikis, Holis, Mbonita, fialová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1*

05.06.2009 21:01:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí