Cesta umělce

Cesta umělce

Anotace: I vy, co zde na Literu píšete JSTE svým způsobem UMĚLCI...klaním se Vám

Maluješ Krásu
modelem ti stojí
stověžatá Praha
Matka měst

Píšeš Knihu
velký román
vystupuje v
něm jedna
postava
Budoucnost
(nás všech)

Tvaruješ sochu
velkou obézní stařenu
co má na hlavě
korunu Slunce
a její tělo pokrývají
kontinenty a moře
vznešený Svět

Jsi umělkyně
malířka
spisovatelka
sochařka
tvé umění není dokonalé
ale kdo by taky dokázal
zpodobňovat takové krásy
jdi cestou, kterou sis
zvolila...
Autor Tomáš Přidal, 30.12.2008
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, Holis, bez nápadu na přezdívku..., WAYWARD, Mbonita, JEIDY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí