Slova jsou málo

Slova jsou málo

Anotace: babička, vzpomínky a ..ta vůně, ta sladká vůně palačinek a to, "že to bude dobrý"

chtěla bych být baletkou a krůčky vytančit
jak moc jsem tě měla ráda
babičko

ty chvíle s tebou, byly a pořád "jsou"
jen mě mrzí, že další už nebudou

moje jistota lásky a úsměvů
moje zázemí v každém ohledu

byla jsi pro mě kdykoliv

když jsem zlobila uměla sis poradit
když jsem se ptala, vždy jsi odpověď znala

byla jsi pro mě pokaždé

tak moc jsi pro mě znamenala,
tak moc, že neumím to říct
tak moc..

to nejde slovy vyjádřit

ty chvíle mi byly vším, jednou ti je zatančím
babi..
Autor Jenny.Dee, 30.12.2008
Přečteno 502x
Tipy 9
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, René Vulkán, ilona, shakespeares, NikitaNikaT., Paulín, Kapka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné, úplně z toho cítím Tvou bolest, ale i něco jako naději... Krásné!!!

28.04.2011 10:45:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

Je to citlivě napsané, citlivé a niterné téma ale taky příliš mnoho opakování, kde báseň ztrácí tempo.

06.04.2011 09:54:00 | René Vulkán

taky jsem měla takovou babičku...díky za tvou báseň, byla by i pro ni...

17.01.2009 15:19:00 | shakespeares

Chtěla bych být takovou babičkou...

30.12.2008 11:35:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí