Do nebe

Do nebe

Anotace: Smyk...světla...náraz...smrt...je to rychlý...

Otevřeš oči
vidíš jen stín
bílý čáry a náraz
nevíš kde jsi, kde ležíš...

Plnou rychlostí
do tebe narazí a ty
už víš, kam poletíš jak anděl
s křídly zlomenými a v dálce zvuk sirény...

Proč se to stalo, proč právě tobě...
Proč jelo to auto, proč zabilo tebe...

Otevřu oči
vidím jen kříž
studený kámen a obraz
nestačil sbohem říct...
Autor AndyKo, 30.12.2008
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Meriel, Holis, Agniezka, Paulín
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vskutku smutné...kdo může za zbytečné smrti???

30.12.2008 14:38:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí