Ked..

Ked..

Anotace: ked plamienok sviece tajných priani a lások zhasína..

Ked ti odíde láska,
tak ako mne,

Ked ohen nehorí len praská,
tak ako trápenie
-dusi tvoje srdce-

Ked ticho šeptáš zufalé prozby,
Pár posledých viet,

Ked cítiš že láska umiera
A snažíš sa usmiat na zlý svet,

Ked sa nevieš zmierit s tým,
S kým tvoje štastie začalo
-a ty to vieš-

Že zachránit sa to viac nedalo
Že nemožeš to vátit spat,

Tak pomaly umieraš..

Ked ti odíde kamarát,
Tak ako ten moj,

Ked máš pocit že
Už ta už nik nemá rád,
A márne kričíš
NEODCHÁDZAJ,PROSÍM STOJ,

Ked ku hviezdam dvíhaš zrak,
A vravíš,
KEBY SI TU BOL,

Márne premýšlaš prečo ti ho osud vzal,
Prečo život tak rozhodol.

KED ODCHÁDZAJU PRIATELIA..
ODCHÁZDZAM AJ JA..
..KU HVIEZDAM..
Autor bejbyyyy, 30.12.2008
Přečteno 237x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Lissa, Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jen jedno slovo...Krásná:)ST

30.12.2008 19:54:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí