Medzi utesmi skál..

Medzi utesmi skál..

Anotace: o anjelovi a starenej láske..

Medzi utesmi skál,
Malý anjel stál,
Mal detsku tvár,
A lásku čo mu boh dal,
Tak náhle vzal,
Ostal tam sám.

Medzi utesmi skál,
Malý anjel stál,
Nad stratenou láskou nariekal.
A možno že vela chýb mal,
No diabol sa s ním hral,
Prehral,a ostal uplne sám.

Teraz hladá to čo stratil,
Chcel by aby Boh čas vrátil,
No diabol ho zradil,
Može si za to sám.

Podlahol slovám,
Viem že tu bolest zdolám,
Stále ta volám,
Ja vrátim sa zas,
Ak slubiš že nebudeš viac lámat čas..
Čas..a ani lásku čo je v nás.
Autor bejbyyyy, 30.12.2008
Přečteno 316x
Tipy 2
Poslední tipující: labutí.holka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí