Hvězdy

Hvězdy

Anotace: ...stále mě přitahují a nutí mě myslet na věci na které bych jinak nemyslel...

Fascinován oblohou pod čepcem tmy,
ležím, dívaje se zakloněnou hlavou vzhůru,
až na místa kam má fantazie mě může vzít,
do oblak vlasů plných štěstí,
z mraků nebeských slz jak stvořených pro náš svět,
za světlem tak dalekém kam oči dohlédnout,
pro pláč, pro úsměvy našich lásek,
bojím se pomyšlení na moji síň,
kde tma se stane světlem,
bojím se pomyšlení na moji smrt,
kde jen hvězdy mě budou následovat v duchu bolení,
srdce puklé, nohy podlomené, žaludek na zvracení,
vše je to jen sen, sen našeho světa…

…ale hvězdy zde jsou navždy, na déle než My…
Autor Láďa, 31.12.2008
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně vždycky na hvězdách přišlo smutné, že se na ně díváme, vidíme jejich svit, ale ony už třeba dávno nemusí existovat... protože ve vesmíru je i rychlost světla žalostně malá.

02.05.2009 20:49:00 | ziriant

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí