Pocit viny

Pocit viny

Anotace: Až zítra procitnete... takže vše ok Všem k Novemu roku 2009

Pocit viny

Mám pocit ,že hlava
Se mi rozkročí
Asi jsem přebral nevím,
kdy mi mozek zase naskočí?!

Snad jsem to přehnal
Ibalgin po ránu roztáčím
Myšlenky bolí jako čert
Co bude dál,to netuším
/třeba do pekla mě vem!/

Pocit viny přichází
se sluncem poledním
vlastně nevadí mi,
že dnem bude posledním…

Jedno je mi,
že život běží,
uhání
a skáče z věží…
nevíš kam…
/kudy kam…??/

Tak roztáhni křídla a leť!
zapomněním se probírej…
netušíš ,že karty rozdává
ty esem přebíjíš…

Pak musíš jít dál…
Vstát a jít dál!
Autor v.hercik, 31.12.2008
Přečteno 422x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, devcatko z jetele, Mbonita, Hannazka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já Ti jen přeju v tomto roce roztáhni křídla a leť. Přeju štěstí a zdar

04.01.2009 19:16:00 | devcatko z jetele

diky...to nebylo primo o me...me se to nastesti uz netyka,ale prislo to lety

31.12.2008 12:48:00 | v.hercik

Tak nechlastej!!!! /když to neumíš/ :o)))

31.12.2008 12:46:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí