jen tak

jen tak

Anotace: ,,,

rak
Rak vedle raka
a na nebi se smráká
rakve a černý saka
lopatou hlínu hází
prej prorostl metastází

milada
Na skládce odpadů
našel jsem Miladu
byla jak seriál
na tři díly
vod sekyry

čas
vod kolíbky
k hospicu
z tepla lůna
do hicu
pecí v kremaci
čas se snadno utrácí
Autor zenge, 31.12.2008
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí