Prý poslední den v roce

Prý poslední den v roce

Anotace: - roční -

Novoroční melancholie
ze skleničky, co nedopije
prý poslední den v roce.

Smutný plachý souhrn
skutečných okamžiků
příděl vynucených krátkých vzlyků.

Pamatovat si jen to krásné.
,,Nový rok , co nám přinese?"
Otřepaná fráze.
Každý den je nový,
na ten se ale nikdo neptá
pod tíhou bolesti radost zhasne
a člověk se v sobě šťourá,
sám sebe deptá.
Autor klaris.mertlice, 31.12.2008
Přečteno 423x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí