Povedz prečo..

Povedz prečo..

Anotace: ..why why why?..

Povedz,prečo musím na teba stále čakat?
Prečo sa mi chce vždy plakat,
Ked pomyslím na teba?

Povedz,prečo mám o teba taký strach,
Prečo ked tužim ta vidiet vo dverách stát,
Ty tam nestojíš?

Povedz,prečo ked chcem vedla teba stát,
Vravím si,mala by som sa ta vzdat,
Ved ti mi stále unikáš.

Povedz,tak mi to povedz,
Prečo tu niesi ked ta tu najviac potrebujem?
Asi ti za málo stojím..ja si to uvedomujem..

Povedz,prečo ma nehladíš,
Ked ta cítit chcem?
Asi málo pre teba znamenám.
Ja to už viem..

..zmáčaná v slzách mlčím..
Autor bejbyyyy, 31.12.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: labutí.holka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí