DUNA!--Kralizec-Bitva na konci vesmíru...---písně Muad´Diba

DUNA!--Kralizec-Bitva na konci vesmíru...---písně Muad´Diba

Anotace: Když ten kdož je prorokován není tím koho čekají.Když David a Goliáš se setkají..

Cestoval prázdnotou vesmíru obtížen břemenem,neschopen opustit svou celu.Svazován předurčením fatálním,a sledován zradou která číhala na rohu vědomí.
Cestoval Kwizats Haderach končinami vesmíru následován stínem svým.
Pak přišel Kralizec jež vyvolený ve svých snech předpovídal.Bitva na konci vesmíru-předzvěst věcí dalších jež stát se mají.
Starý nepřítel na pochod se vydal!Staré impérium do svého područí uchvátil.Avšak houf lidí na odpor se mu postavil-bez účinku avšak statečný.Padali stateční zkoseni nákazou a s posledním dechem volali spasitele který nepřicházel.
Nepřicházel jelikož byl spící na pokraji vědomí.
Spáč jež se musí probudit...
Spící desítky tisíc let...
A pak to přišlo!
Hvězdy hořely.Vesmír se tavil v tyglíku hříchu.A z toho pekla povstal Šajtán!Vládce Džeheny.
Se svým prorokem se vydal na cestu nápravy.S bolestí odmítání byl v ten moment nesmrtelný.Věděl vše a přesto nic.A nakonec on přinesl Kralizec.
Avšak nebyl to konec bytí.Byl to nový začátek.
Proroctví se naplnilo,a nový řád zavládl.Šaj´hulůd se vrátil do svých písků aby vládl.A koření dál musí proudit.
Autor AVATAR the HUNTER, 31.12.2008
Přečteno 699x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí