Do nového roku

Do nového roku

Anotace: Zase trochu nostalgie

Zastav se chvíli,
poslouchej,
slyšíš to chvění?
Kolik z nás dychtí po něčem zvláštním,
v jedinečné noci čeká zázrak,
porozumění,
splynutí,
záchytný bod pro nový vzlet
či pouhé vykročení.

Jen za několik chvil
se už budeš veslit nad městem ozářeným ohňostroji.
Buď vděčný, že máš s kým.
Buď vděčný za půlnoční polibek
své ženy nebo lásky,
sestřino přání,
nového roku
bouřlivé přivítání.

Jsme tady,
a teď.
Co zítra?
Co příští rok?
Snad stále budem držet krok.
Tak tedy zase napřesrok!
Dost bylo rozjímání.
Autor Teop, 31.12.2008
Přečteno 512x
Tipy 4
Poslední tipující: Daisy.., Bíša, Kapka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...PF 2009

31.12.2008 21:27:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí