Neplačte..

Neplačte..

Anotace: ..hviezdy su králom všetkých nocí..

Neplačte za láskami,
Za niekým vášmu srdcu blízkym,
Neplačte,hviezdy to urobia za vás.
Utešia vašu bolest,
Ukoja vaše tužby,
Zmiernia váš žial.
..len im musíte porozumiet..
..pochopit ich bytie..
Niesu tu na oblohe len pre svoju krásu.
Ukludnia vašu mysel,
Pomožu vám chápat nepochopené,
Budu s vami zdielat vaše trápenie.
..až to dokážete,ste pánom hviezdnej oblohy..
..ste pánom všetkých nocí nádherných..
A život bude lahší,
A zrazu začnete mat chut žit!!!
Autor bejbyyyy, 01.01.2009
Přečteno 290x
Tipy 7
Poslední tipující: strawbery, Bíša, Agniezka, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dnes večer se tedy pozorně podívám na oblohu, a poprosím ji o pomoc...

05.01.2009 13:14:00 | Agniezka

ale proč hvězdy?

01.01.2009 13:15:00 | neurobeat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí