Noc Silvestrovská..

Noc Silvestrovská..

Anotace: ..tak velmi som si želala,aby sa tato noc skončila..

Bola som smutná.
A snád aj hlupo najivná,
Ked hladala som jeho oči v upetí noci Silvestrovskej.
Hladela som cez okno,
Skrz slzy slané,mi stekali po líci,
Ako prud toho najsmutnejšieho vodopádu.
Márne som čakala že snád zazriem jeho tvár,
Že príde za mnou hoc i len na zlomok času..
Tisíce hviezd práve v tuto noc,
Ukazovali svoju krásu vesmíra..
Bola som v tu chvílu opustený človek,opustená duša.
Len pri pomyslení,
Ako páry zamilovaných vyznávaju si lásku a su spolu, Vedla seba,
Ja v tu chvílu som obímala vankuš,
-bezmocná a hlupa..najivná..
V bolesti a v smutku,
Mokré oči snažili sa uspat svoju mysel,svoje telo.
Tak velmi som si želala,
Nech táto noc Silvestrovská,sa rýchlo skončí.
Tak velmi v tuto noc ma žial a smutok obímal.
Ani netušíš..
Autor bejbyyyy, 01.01.2009
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Markéta Hl., Paulín, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..ešte jedno velké dakujem pavpar..

06.01.2009 18:55:00 | bejbyyyy

stotisíc kvietkou posielam ti tam niekde do diali
z odkazom dakujem a hrtstou velkéj chvály.
a dakujem za milé slová,tie velku cenu mali,
ja skusím hladat štastie znova,hlas srdca ma odhali.

06.01.2009 18:54:00 | bejbyyyy

Nasmutni Bejby jseš ještě mladá
ta láska si cestu k tobě hledá
a za rok můžete být spolu dva
a štěstí zbude pro oba.

01.01.2009 16:53:00 | Paulín

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí