Princezná v bielych teniskách..

Princezná v bielych teniskách..

Anotace: ..aj tak velká láska existuje..

Volali ju,PRINCEZNÁ V BIELYCH TENISKÁCH..
Krásne zvláštne a čudné dievča,
Zakliaté v kruhu divokých mračien.
Životom zničená,v láske zasnená,
Bez kusku nádeje a viery,nemenná.
Smoliarka všetkých ciest sveta,
Písarka básni čo každá jej veta,
Bola prozbou a prianím o jej milého..
Stratená v jeho očiach pomaly umierala.
Pre jeho nezáujem..

Volali ju,PRINCEZNÁ V BIELYCH TENISKÁCH..
Našli ju chladnu a bezvládnu ležat kdesi v tráve..
V rukách držala jeho fotku..
Dovod je známy..
Nemohla byt s ním....
Ale nedokázala žit bez neho..
Siahla si na život pre lásku..
Kto vie..stálo jej to za to?
Stál jej ten človek za pár drobných
Alebo bol jej tak cenný,
Že jej stál za celý jej život?

..to už sa nedozvieme..
..len ona to vedela..
..dievča menom..
..PRINCEZNÁ V BIELÝCH TENISKÁCH.
Autor b.e.j.b.y.y.y.y, 01.01.2009
Přečteno 317x
Tipy 8
Poslední tipující: 1982-JnU, Kapka, Holis, v.hercik, Memento
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hey bejby

01.01.2009 17:49:00 | v.hercik

znám ten příběh...aj ty tenisky..

01.01.2009 16:15:00 | Memento

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí