Jesenin

Jesenin

Anotace: Takové novoroční předsevzetí

Můj milý Jesenine
Největší velikáne
Hrdý Rusi syne

Básník pravdu hájí,
tvrdil jsi směle.
I ledy v zimě tají,
působíli verš vřele.

A tak se snažím,
hájit pravdu.
Vyhnout se lžím,
věřit v ideu tu.

Dej mi sílu přežít,roky další a další.
Nadále věřit, ve vítězství pravdy nad lží.

Můj milý Jesenine
Největší velikáne
Hrdý Rusi syne
Autor Edmond Kadad, 01.01.2009
Přečteno 281x
Tipy 1
Poslední tipující: brooklyn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

má krásnou myšlenku

01.01.2009 19:33:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí