Stále slepo dufam..

Stále slepo dufam..

Anotace: ..čo viac k tomu dodat mám?..

Vidím teba,
Vidím seba,
No nevidím nás.

Vidím slzy,
Vidím smutok,
Plač a dážd.

Ty žiješ svoj život,
A ja zase svoj,
Aj ked chodíme spolu,
Ty niesi moj.

Prídeš a odídeš,
A ja musím znova čakat,
Prebrat si náš vztah,
To radšej obídeš,
Mne s toho sa chce plakat.

Viem že ma lubiš,
Aj ja lubim teba,
No stále mi niečo chýba
Stále mi niečo treba.

Chýba mi teplo tvojej náruče,
Pohladenie pre mna tak žiaduce,
Usmev ktorý mám tak rada,
Tie oči ktoré vždy tak hladam,
To slovčko MILUJEM TA.

Je toho ešte viac..
Autor b.e.j.b.y.y.y.y, 01.01.2009
Přečteno 262x
Tipy 3
Poslední tipující: 1982-JnU, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Smutně-něžně líbí.

09.01.2009 17:08:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí