... svoboda?

... svoboda?

Anotace: Bez anotace

Bojovat za práva vin(n)ých
odložit zrak v růžových brýlích
po ránu sníst klobásu
večer myslet na basu

Podpatky a cígo v hubě
myslet že si královna
Tušíš že zas bude blbě
si ještě tak hodně mladá..

Žiletku se říznem do žil
radovat se žes to přežil
a potom budem spolu řvát
s blbejma se hrdě rvát

Pak skočíme padákem
vyhráli jsme ve sportce!
Spát budeme pod širákem
večer travit v ňáký pětce

Budeme se milovat
naplno se vážně brát

Jízda napříč celým světem
pěšky nebo autobusem
Natočíme o tom pořád
Budeme tak žít řád neřád!!

Budem rušit noční klid
na oběd rybku ulovit
a všechno na list nakreslit
a pak se mužem třeba vzit!

Na ulici zazpíváme
třeba si tim vyděláme
napišeme o tom knížku
ignorovat- že to nemá výšku

Vlasy dáme na zelenou
jezdit leda na červenou
Co je dneska zakázané?
Nic není dost přesně danné!

K čemu pak ten život je?
Autor Thesssinka, 01.01.2009
Přečteno 234x
Tipy 4
Poslední tipující: Chancer, bejbyyyy, Bíša, r-a-d-a
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý (den) definujeme svobodu jinak..ale kde se může všechno nebo naopak nemůže nic, tam to nežije, ale skomírá!

27.01.2009 17:29:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí