Dnes půjdeš spát

Dnes půjdeš spát

Anotace: ..............

dnes půjdeš spát a duha bude mlčet
a teplé ruce tě nepohladí
noc tak studí

dnes půjdeš spát a mrazivé nebe
zpomalí běh času v novoroční noci
záplata na každý promarněný pocit

dnes půjdeš spát a touha tě obejme
jak vášnivá milenka
nedá spát, nedá bdít
ztracená písmenka
hledáš v sms

dnes půjdeš spát, kdo po tvém boku
se stulí v chladných peřinách
kdo vztáhne dlaně
kdo obejme pak v snách

dnes půjdeš spát a nikdo nevzdychne
nikdo tvé srdce nerozbuší
dnes bude tvoje náruč
tak prázdná bez dvou duší

dnes půjdeš spát tak potichu
pár slz vpije polštář na břichu
a telefon němý a nic neříká
dnes jsi sám, mrtvá pomlka

dnes půjdeš spát, ale neusneš
cítíš ji, milosrdná lež
dlouhá noc má mnoho dějství
...
Autor Verena, 01.01.2009
Přečteno 261x
Tipy 31
Poslední tipující: Filková, Raduzk, Bíša, Holis, labuť, Lota, Psavec, Zasr. romantik, NikitaNikaT., enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ta byla asi pro mne:)))

03.01.2009 22:13:00 | Holis

Laděná do smutku...
Snad poslední je smutná noc a příští zrodí se z úsměvů a něhy slov.

02.01.2009 09:09:00 | labuť

Pro mne smutná a lehce emoční básenka... nechcu aby se splnilo "Jak na Nový rok, tak po celý rok"... někdo doma není sám, přesto se tak cítí, uvnitř sebe sama... a tahle básenka přesně na toho člověka sedne. ST!

01.01.2009 22:27:00 | NikitaNikaT.

***

01.01.2009 21:14:00 | jedam

tak tahle je vážně krásná...

01.01.2009 21:12:00 | bez nápadu na přezdívku...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí