Blíženče

Blíženče

Anotace: vykradla jsem tvou poezii, tak odpusť

Najdi krásu v bestii
z černobílých fotek-
strach ze ztráty srdce; sebe sama
se vznáší kolem,
jak vzdálená nota ukolébavky

Kráčíme hladinou osamělých duší
nikdy, nikdy nespatříme dotek,
šťastný dotek naší temnoty,
tak sbohem, střípku naděje,
sbohem, neuzrálý sne…

Jednou za století,
jednou se uskutečním,
stanu se tvým přáním
s vidinou cest plných trní
a kávových zrnek;

Jsem tady, na prahu
přicházející bolesti,
zkrouceného úsměvu
a vím, že to největší v mém životě
umírá
Autor Montynka, 01.01.2009
Přečteno 338x
Tipy 11
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, STIMPRE, SadLily, kikis, Kyle, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

možná že odpustí,a nebo také né

14.09.2009 17:55:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí