Tamten mrak

Tamten mrak

Anotace: tak nějak všelijak v tomto novém roce

Zaleskne se v hlubinách
A na dně moře
Dopadne
. . . . námořníkův strach

Touha je věčná -
. . . . - touhou hoře
Já obdivuju svoje nebe
Své modré nebe
. . . . co tak zebe!

Touha je věčná,
. . . . moře šumí
Je tu někdo, kdo porozumí
Proč věci se staly
. . . . . . . . zrovna tak?

Na zádech ležím,
. . . . . . . . tamten mrak
Vypadá jako tvoje ruka...
Autor Bůchví..., 01.01.2009
Přečteno 246x
Tipy 5
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková, Rolnička, páááááááá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí