Královna silnic

Královna silnic

Anotace: ....každý má svůj osud.....

Královna silnic řítí se tmou,
motory šílí a výfuky řvou.

Královna silnic zná jenom plyn,
na brzdu nemyslí,
honí svůj stín.

Královna silnic zatáčkou letí,
být všude první,
ne druhá, či třetí

Královnu silnic zastavil strom,
do očí blesk a do uší hrom.

Královna silnic už do cíle dojela,
zbyla z ní urna s hromádkou popela.
Autor DERALTE, 25.09.2005
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí

25.09.2005 12:20:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí