Meč jasný

Meč jasný

Anotace: Hlavu ti utnu...

...hlavu ti utnu
až krev ti zbarví kutnu
meč jasný ve slunci se blyští
v okamžiku vzduchem sviští
hlava padá, tělo klesá
slova z úst jdou bezhlesá
barva rudá v prach se vpíjí
ruce, tělo, nohy toť klubko zmijí,
ty králi hlavy zbavený
nejsi již můj přítel milený ...
Autor Archymil, 01.01.2009
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

očištění někdy bolí
a to dosti..

02.01.2009 09:13:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí