Štěstí....?

Štěstí....?

Anotace: ....

Koukám z okna, jak město usíná,
však už je pokročilá hodina.
Hodina duchů,
podivných vzruchů,
plamen svíce
hoří více,
kdo má málo, tak chce více,
kdo má dost, tak chce ještě víc,
třeba cestu na Měsíc.

To plémě lidské
podáš prst, urve ruku,
bez nároku na záruku,
co Ty chceš Ty hloupý kluku?

Štěstí není v penězích a majetku,
štěstíje ve zdraví, úsměvů, bez zármutků.
Štěstí je z maličkostí se radovat,
štěstí je s láskou pracovat a milovat.

Tak proč strkáš ruku,
tam kam nemáš hloupý kluku???
Autor zafira, 02.01.2009
Přečteno 300x
Tipy 5
Poslední tipující: snupicek, Markéta Hl., Mbonita, Mademoiselle Drea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí