Malá dáma..

Malá dáma..

Anotace: ..štastná a nepoznaná..

Už sa nechcem hlupo bát,
Z ranným smutkom sa prebudzat,
Že som sama to vie každý,
Malá dáma,
-neznáma aj známa-
Bludi v daždi -snov-
Často krát sa pýtam,
Či raz aj ja lásku získam,
Aká vlastne je?
Krásna a vábivá?
Zvláštna a márnivá?
Tajomná či mrazivá?

Tak čo je láska?
Hlupa sázka?
Hlupa hra?
Alebo JA+TY=MY dvaja?
Či je láska malá hrana,
Ktorá srdcia často rána?
Prečo?!..
Po nej ostáva vždy krutá rana?
Hlboká a bolavá,
-páli ma to slovo-
Tak prečo je pre mna láska,
Tak velmi neznáma?
Chcem odhalit jej pravdu,
Aká ozaj je,
No desí ma ten pocit,
To tiché trápenie.

Som malá dáma,
-neznáma aj známa-
Odpočítavám rána,
Až sa objavíš.
Tak už prosím príd,
Tak mi pomož odhalit,
Čo to slovo skrýva,
Tak už prosím príd,
A nikdy neodíd..
..bez slova za hranice času,
A snov..
Bez slov ti šepká básen,
S tichou ozvenou..
Tak už prosím príd..
Zostan tu so mnou..
Zostan a viac neodíd.
Autor bejbyyyy, 02.01.2009
Přečteno 350x
Tipy 9
Poslední tipující: strawbery, labutí.holka, Bíša, Netty de Touvenell, v.hercik
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je dobře, že jsi ji zpět dala

29.01.2009 21:07:00 | Bíša

hezounká.)

12.01.2009 21:07:00 | Netty de Touvenell

jj bola už tu..len som ju vymazala predtým :)

02.01.2009 12:21:00 | bejbyyyy

myslim,ze uz to tu bylo...presto hezka basen

02.01.2009 12:14:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí