Věčné goethovské téma-novoroční milostně nostalgická -Už zase tluče

Věčné goethovské téma-novoroční milostně nostalgická -Už zase tluče

Anotace: Novoroční milostně nostalgická píseň pro všechny, kteří píšou..nic neřeší...jen poznamenává, že básníkovi, skrze prostor a čas, to při psaní sluší, čas možná zasněží vlasy, ale ne jeho duši...

Už zase tluče
/novoroční milostně nostalgická píseň /

Už zase tluče

a na dveře buší

píše můj účet

že prodal jsem duši.

Už zase tluče

a hrana mi zvoní

ty vyrost si v muže

však svůj život dal pro ni.

Už zase tluče

zas cítím tu něhu

za bělost té kůže

bych život dal znovu.

Už zase tluče

a všechno nám sčítá

básníku platit !

už pomalu svítá.

Už pomalu svítá

skrze prostor a čas

slova životem tepaná

dál ponesou nás.

PF Ať žije nostalgie! Kdo píše, ten žije !!
/ a ať si za mne připije…..jsem totiž skoro abstinent/
Autor spitz, 02.01.2009
Přečteno 360x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, enigman, hanele m., Marfuša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

díky, díky....na víc se nezmůžu
moc mne těší být tu s Vámi

03.01.2009 00:40:00 | spitz

tak ať jen tluče a buší
vždyť básníkům tak sluší
ta srdce bušící a tlukoucí
jak pavouci
spřádají nitku k nitce
jednou něžně, jindy břitce...
tak ať spřádají je bez ustání
za noci i po svítání

:o)

02.01.2009 15:39:00 | hanele m.

Na zdraví , ať vychází nám psaní,
na štěstí a lásku krásných paní!!!

02.01.2009 13:40:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí