Zavři oči a žij....

Zavři oči a žij....

Anotace: na silvestra... trochu blbější nálada...

Zavři oči a otevři mysl svou,
vymaž všechny vzpomínky,
pak chmurné myšlenky trápit tě nebudou
a třeba v očích se ti objeví zase plamínky.
Vždyť začíná nám další rok,
zas máme šanci jinak žít,
já chci jen zmírnit svůj krok,
protože to co sem měla a mám už jindy nemusím nikdy mít.
Autor hellowik, 02.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bohužel...

21.01.2009 19:28:00 | hellowik

vzpomínky nejdou vymazat

21.01.2009 07:26:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí