Len s tebou lásku prežívam..

Len s tebou lásku prežívam..

Anotace: ..čas je zlodej závodný..

Čas mi preteká pomedzi prsty,
A ja stále čakám,
Čakám na tvoje znamenie,
A mna to vážne strašne mrzí,
Že lásku ktoru sme držali v hrsti,
Nám odchádza,
0dchádza a prichádza tiché trápenie..

Cítim sa slabá,
Cítim že bolest stále neodchádza,
Je stále rovnaká,
A tebe zrejme nedochádza že..

Mám stále,
Mám to napísané na tvári,
Že aj ked viem,
Viem,že sa nám prestáva darit,
Len s tebou štastná som,
Len ty si v srdci mojom,
Len po tebe tužim..

Len pre teba moje srdce bije,
Len pre teba tu som,
Pre teba žijem,
Len s tebou lásku prežívam,
No tebe je to jedno..
Ty to nevnímaš.

Snád jedného dna,
-kto vie-
MOJE TUŽBY POCHOPÍŠ..
Autor b.e.j.b.y.y.y.y, 02.01.2009
Přečteno 257x
Tipy 4
Poslední tipující: 1982-JnU, Kapka, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí