bižula

bižula

vodopády solného smutku
protíkajíc nitrem
mezi stěnami křehkými
jako porcelán
smišujíc se s rudě červenou
v kalné touze
probouzí a vraždí
- zastavte tělní tekutiny -
posílit duši a vydržet v bouři
stat se neviditelným
a splynout v kouři /melounovém/
najít a nenacházet
šmátrajíc dlaněmi kolem
cítit se naivním volem
když čtu si i.m.u.n.i.t.a
nacházím bublající krvinky
jenž prchají
z načatého šampaňského
...kutálí se - koulí -
lehce po koberci
nacházejíc vypařování
jenž hlásí
- poruchy onemocnění imunitného systému -
Autor padající do neznáma, 02.01.2009
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych, že je to lehce poučené, zajímavé, působivé.ST! za obsah.

02.01.2009 22:03:00 | NikitaNikaT.

Pěkné, pobavilo mě to :-D ... ale taky se mě to nechce učit je to na houno a stejnak si člověk houby zapamatuje :-(

02.01.2009 21:54:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí