Jsme pravda i lež..

Jsme pravda i lež..

Anotace: je plná ironie.. omlouvám se za ten smutek a pesimismus..

V sluneční záři, plná chvění ocitá se láska, která není.
Tolik ji chtěl, tolik ji lhal a přesto všechno ji miloval.
Láska je mocná plní tvá přání, i když i tohle je plné lhaní.
Milovat znamená jen a jen tebe a z toho pocitu příjemně zebe.
Nechci být tvou milenkou zlomenou a přitom dívat se na tebe.

Pohledy bolavé, srdce zraněná a slova vyřčená způsobí bolesti - tak tohle jsou ty přednosti.
To jsou ty dotyky, slova i vášně a láska ? ta přece stejně jednou zhasne..
Autor klara07, 02.01.2009
Přečteno 295x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Bůchví..., Bíša, Kapka, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano...

03.01.2009 10:37:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí