Trošku nesmyslné

Trošku nesmyslné

Anotace: Nevím nedává to moc smysl...ale snad se to dá přečíst

Říkal jsi:
"Co je mé, je i Tvé"
A mé srdce patří Tobě...
A jak Ty se k němu zachováš
Tak já podle toho budu muset žít!!

Říkal jsi:
"Doufám že mě nidky neopustíš
A že budeš stále semnou"
Já Tě neopustila
Já jsem stále s Tebou
Ale ne tak jako dřív.
Strašně mě to mrzí
A bolí mě, že jsi mě opustil!!

Říkal jsi...
"Miluju Tě, navždy"
A já Ti odpovídala stejnými slovy!
Milovala jsem Tě...
Ne...já Tě stále miluji
A to navždy!!

Slíbils (!)
Že mě nikdy neopustíš,
Že mě budeš milovat,
Že když se budu trápit,
Můžu vždy za Tebou přijít
A vyplakat se
...Ale ne...

Ty jsi mě opustil
Ty jsi mě přestal milovat ...
A Ty jsi ten, koho už nemůžu obejmout
A nemůžu mu nic svěřit, ani se vyplakat...
Protože Ty mi to nedovolíš..!!
Ty už jsi na naší lásku zapomněl
Zapomněl jsi na sliby
A jak sám říkáš:
"Sliby se mají plnit a ne porušovat!!"
Ani jednou jsi to nedodržel, ale proč??
S utrápeným srdcem a v hlavě plno otázek
Nedá se žít a bolí to
Hodně to bolí...
Autor ThiNuShK4, 02.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: Kšanda :), Morion
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nalákala mě anotace a těšil jsem se na nějaký úlet, ale tady koukám zase jen blogovská říkanka o nehynoucí lásce atp

03.01.2009 00:24:00 | melancholik

Já vím, bolí to.. :-( ... Přeju Ti, ať je všechno už jenom lepší...

02.01.2009 23:38:00 | Morion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí