Silvestrovská

Silvestrovská

Anotace: Vkládám ji trochu se zpožděním, holt se dřív nezadařilo.. O:-) Po dlouhé době jsem se zas vrhla na básnění, tak snad se bude líbit :)

Už je zas konec, další rok v prachu.
Byl plný trápení, smutku a strachu.
Dvě kapky radosti odkáply v mžiku,
na prstech spočítám dny plné smíchu.

Plné? Co plácám?! Takové nebyly.
To jen pár panáků pomohlo na chvíli.
Pomohly nemyslet, zahodit vzpomínky,
rozbít si hlavu a ztratit hodinky.
Od baru k baru nohy mě nesly,
klidně mě odsuď, či polituj, chceš-li.

Můžeš mi nadávat, můžeš mě bít,
můžeš mě přemlouvat, ať přestanu pít.
Ukaž si na mě, jen se mi vysmívej,
nebo se na mě jen soucitně usmívej.
Hoď po mě kamenem či vejce zkažené,
klidně mi říkej, že spolu to zvládneme.

Mně na tom nesejde, je mi to putna.
Já chci jen poznat, jak život chutná.
Autor Kyselinka, 03.01.2009
Přečteno 410x
Tipy 1
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sorry, nevěřim ;-)

15.01.2009 23:33:00 | Eve

...já to beru,za obsah tip :-)

03.01.2009 11:48:00 | WAYWARD

mžiku - smíchu?
zkažené-zvládneme?

a nesedí ti rytmus...

03.01.2009 09:56:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí