..nestojí u mojích dverí..

..nestojí u mojích dverí..

Anotace: nepoznám..

Neviem,aku chut maju tvoje pery,
Nepoznám štastie,aj ked nik mi neverí.
Neviem,kam stratila sa nádej,
Ved nestojí u mojích dverí,
Nepoznam lásku,a neverím na jej poveri.

Neviem,či mám právo štastná byt,
Nepoznám lásku,nepoznám,
Snád o nej možem len tajne snit,
Neviem či dokážem svoj smutok nenápadne skryt,
Nepoznám teba,a pritom chcem s tebou žit.
Autor bejbyyyy, 03.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: labutí.holka, Bíša, Lissa
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí