Pália tvoje jasné slová..

Pália tvoje jasné slová..

Anotace: nemožeš..alebo nechceš?

Nájdeš ma tam,kde slnko už nesvieti,
Kde štastie a láska nieje králom všetkých dní,
Nájdeš ma tam,kde hudba radostou neznie ti,
Kde srdce v trnoch umiera,tam večne spí.

Spí ako Šípová Ruženka,
Čo v sklenenéj truhle sníva svoje tajné sny,
Nit našej lásky bola pritenká,
Tak rada by som sa znova v tvojej náruči chcela skryt.

Skryt a byt v nej už naveky,
Nebyt len tá druhá,
V srdci mám bodavé návleky,
Srdce sa mi bolestou trhá.

Čo robit mám,ked viem že sa to nedá,
Za teba život dám,tak sa skus nebát..

Nie,ja nemožem,vyšlo s tvojích sladkých ust,
S tým ti ja nepomožem,zmierit sa s tým prosím skus.

Pália tvoje jasné slová,
Pália v mojom srdci najivnom,
Kto silný je,tak ten ich zdolá,
Ja umieram v šeri mrazivom...
Autor bejbyyyy, 03.01.2009
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: labutí.holka, Lissa, Bíša, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

sice smutné,ale moc krásně poskládané...

05.01.2009 08:49:00 | Lissa

Měla bys propátrat a promyslit vícero možností. Třeba: móžeš - nechceš, móžeš - chceš, nemóžeš - chceš, nemóžeš - chtěl bys, neměl bys - chceš, rád bys - kdyby to šlo, ... atd.
Má rada: Když je něco, co tě trápí a nemůžeš to vyřešit, udělej si z toho srandu a hoď to za hlavu.
Moc to sice nepomůže, ale aspoň se chvilku zasměješ.
A smích prodlužuje život!
Tak se směj!

03.01.2009 10:07:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí