Tvá Volba

Tvá Volba

Anotace: ...jedna zimní volba...

Dotek vločky pohladí
srdce Tvé co strádá,
lavina ho zavalí
a Ty si za to ráda.

Marně hledáš rozcestí,
co řekne Ti kam jít.
Z kopce dolu k bolesti
či nahoru směr „žít“?

Jen Ty si vyber stanici
řiď svůj osud troufale,
tak nepodlehni vánici,
to já Tě prosím, zoufale…
Autor MissLucy, 03.01.2009
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí