Prach barvy sněhu

Prach barvy sněhu

Anotace: O démonech...

Když nota střídá notu,
a jejich pouť tvoří melodii,
nevidíš je, ale jsou tu,
straní se nás, přesto žijí,

tvoje denní realita,
je ale vůbec nezajímá,
jen když tělo kmitá,
a mozek trable zapomíná,

to přičichla si k jejich světu,
novým obzorům kde démoni sídlí,
tam kde rychle věta střídá větu,
nahá jsi před démony co tě vidí,

není kam utéct, když valčík zní,
můžeš plakat, i jinak to prožívat,
až tam na konec všeckých dní,
klidně trp, nebo si zkus užívat,

ta hudba Tě nakonec stejně uchvátí,
není cesta vpřed ani tam a zase zpět,
to co někdo Ti vzal nikdo jiný nevrátí,
a už vůbec to co vzal si tenhle mizernej svět...
Autor Árés, 03.01.2009
Přečteno 235x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí