Naprosto kladná postava

Naprosto kladná postava

Anotace: ...

Já nejsem žádná svině,
co se topí ve víně,
tak prosím všechny soudce,
ať nechají mě žít, pobíhat po louce.

Slušnost je mi vlastní,
i když jinak jsem trochu zvláštní.
Ohleduplnost vaši si cením,
když není, dosti pěním.

Můžu vylézt na střechu mrakodrapu,
což je horší než vyskočit z vlaku,
jenže proč bych lítala v oblacích,
na zemi je přece krásněji mnohem víc.
Autor Cheerful Lady, 03.01.2009
Přečteno 318x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí