"Když milenky pláčou..."

"Když milenky pláčou..."

Anotace: ... prý tak zlé to není... :-(

Postrádám vnitřní klid…
Toužím se přestat chvět
pocity ztráty a osamocení
bolestí smutku a ponížení


Nacházím chyby
sama v sobě
stovky otazníků
a cestu posetou miliony žiletek
po které musím přejít


Znovu

Aby mohlo být líp


Zase pomůže čas
snad po sté


Je vůbec co opravovat
na srdečním svalu
který se snad jen těžko
dá ještě nazývat srdcem


Jak vypadá dno


Dá se klesat i hlouběji
když okolnosti nutí
přestávat si vážit sebe sama


Opravdu je tohle jediná cesta
do ráje

nebo spíš

do pekel………
Autor glifada, 03.01.2009
Přečteno 373x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a taky je to prý jako když padá listí :o)

ta cesta na kerý sme, je jen jedna... ale dá se vybrat aspoň směr... a pak dojít třeba aj na rozcestí...

09.01.2009 16:25:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí