GAZA

GAZA

Anotace: ,,,

Ty svině židovský
na kostky dlažební
co lítaj ulicí
jdou municí

Nechtěj mi kecat
čí to vinnou
když tvoje ruce
rozvalinou
šmátrají po zbytcích

Ruce co hladily
nohy co chodily
hlavy co se smály
dětí co spaly.

Ty svině arabský
vod ďasu vod Hamásu
co s bombou kolem pasu
bouchnou se před kavárnou
prej nikdy nezestárnou

Ruce co hladily
nohy co chodily
hlavy co se smály
teď se tu válí

Nechtěj mi kecat
čí to vinnou
když víra s disciplínou
ti jedním rozedněním
život změní...
Autor zenge, 03.01.2009
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supertip!

05.01.2009 06:46:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí