Dnes neplakej..

Dnes neplakej..

Anotace: Každému nám občas není do zpěvu.....

Já vím, tvůj úsměv je dnes pryč,
život se jeví jak velký kýč
jak jeviště plné podivných šašků,
kteří ti na přání zahrají frašku.
Já vím, krutá je realita,
zametá s tebou, smýká a zmítá.

Víš, že já vím,
znám dobře tvoji duši
a necháváš mě tušit,
kdy jen se projevím.

Kdy vlítnu do ohniska.
Jsem ti často blízká,
když se ti stýská.
Když na srdci máš chlad,
žal je tvůj kamarád
a když pak opět zmizí,
stávám se zas cizí
….snad……

Jsem věrná přítelkyně
a moje kolegyně,
i ty moc dobře znáš,
když se tak dojímáš.
My máme stejný plášť
a stejný obsah soli.
Když v rukou se svět drolí,
zapláčeš pro cokoli.

Já vím, dnes ti není hej.
Ač s tebou smutek zmítá,
tak bůh ti sílu dej,
ať zůstanu dnes skrytá,
dneska mě nevolej,
dnes prosím neplakej.
Autor Flamy, 03.01.2009
Přečteno 253x
Tipy 12
Poslední tipující: Fiserka, Agniezka, NikitaNikaT., labuť, glifada, Psavec, Paulín, Mannon, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten konec je smutňoučkej...

05.01.2009 13:57:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí