Pro Holky

Pro Holky

Anotace: krapet feministická:D

Proč mám se oddávat jejich touhám,
když zpátky mi dávají jen bolest.
Proč? Nad tím stále váhám,
už nemůžu to dál snést.
Proč mám se nechat využít,
takhle já přeci nechci žít.
Každý jen hory doly slibuje!
A pak??? Skutek utek.
ve vlastním ukájení si libuje
a mně zbyde jen smutek.
Smutek a vztek,
co vzájemně se doplňují.
Ale? Copak ses lek?
Mé poháry zklamání se naplňují.
Mám toho dost!
Křičím na Vás, Vy zatracení,
copak jsem nezvaný host?
Když jiná z Vaší postele teď na mě zuby cení?
Další oběť Vaší vášně?
Ale jděte,
nepřipadáte si už směšně?
Dál o svých skalpech si sněte!
Já už na Vaše laciné triky neskočím!
Chceš mě??? Snaž se, jinak se naštvu a otočím.
Pak jen s klidem mně souzeným Tě obejdu
a se vším glancem, jenž v sobě naleznu, odejdu.
Autor Arleen.D, 03.01.2009
Přečteno 334x
Tipy 7
Poslední tipující: jedam, Agniezka, Lilly Lightová, Adele, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no jo,taky to bohužel znám...tak jsem se rozhodla,že budu asi sama...už jim taky extra nevěřím...bohužel,ale můžou si za to sami..je to těžká věc,ale zklamali na plné čáře...

04.03.2009 15:00:00 | Agniezka

ST, povedená, čtivá.

24.01.2009 16:42:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí