Síla Života

Síla Života

Anotace: Život vám někdy nadělí takové zkoušky, že se ocitnete na dně tak často, že už Vám to ani nepříjde!

Na náhrobním kameni psaní stojí
a připomíná to duši moji.
Je o lásce a o zradě,
právě mi tekla slza po bradě.
O životě a smůle jen,
kéž by to byl zlý sen!
Zrada v rodinném kruhu,
v osobě vlastního druhu.
Já jedno velké přání mám,
jen o tom Vám teď povídám.
V srdci žal a pláč,
ale ptám se nač?
Nač se stále trápit,
když už to nejde vrátit?
Na tuto otázku odpověď není
a přesto to můj osud změní.
Na tuto otázku odpověď hledám
i když vím, že na to už nemám.
Proč někteří strach mají,
když nový vztah otvírají?
Na tohle vám odpověď dát nemůžu,
aspoň s radou vám pomůžu!
Autor Franky92, 04.01.2009
Přečteno 379x
Tipy 2
Poslední tipující: Nykita, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí