Predstavenie

Predstavenie

Anotace: ***

Život je kabaret
v ktorom človek mení masky,
raz je kráľ,
potom chudák, čo má vždy prázdne tašky.
Život je javisko
a človek musí hrať,
príbeh pravdivý,
nech zatlieska mu hľadisko.
Život je hra,
ktorá odvíja svoj dej,
na programe len premiéra,
čo vždy iné obsadenie má.
Tak zakričme bravó
tomu jednému príbehu
a niekde inde sa už nový začína...
Autor Ria, 04.01.2009
Přečteno 293x
Tipy 6
Poslední tipující: blue, Bíša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné uvedení, krásně zabalený dárek pro nás
děkuji :)

05.01.2009 00:04:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí