Emoce

Emoce

Anotace: Emoce si nikdo nekoupí, ale pokud jich máš víc než chceš, samy seněkde projeví

Emoce, city, touhy a přání
plavou tak zmateně,bez přestání
voní kolem a jsou k mání...
jsou na prodej.

Jsou ale bez záruky,
jsou malou záhadou,
jsou skrytou baladou,
jako třeba zátky z vína.

Každý ví, jak vypadají,
až když na světle se objeví,
svou nahotou se projeví
a tak jak láhev
i mé srdce poleví.

Hledám dál,
však stále žádný zájemce,
co by hledal emoce.

Možná jsou moc silné,těžké,
nebo je to tím,
že jsou bez záruky,
pokud já zeptat-li se smím?

Ale kdo mi odpoví?
Vládne ticho,
ztěží mě kdo osloví
v nocích temných dní,
když už čekám,
že já budu ten poslední.

Pak viděl jsem já cizí srdce,
své pocity svíralo
pevně ve své malé ruce
a smutně kráčelo.

Nejsem tedy sám,
kdo city chce
a taky je rozdává,
nejsem ani poslední,
kdo na té louce postává.

Už nechci nic víc prodávat,
chci pocity si nechávat,
budu bloudit dál,
dělat to co dřív
a když emoce to vzbudí
v srdcích vzdálených,
tak vím, že to není hřích.

Pak čím víc emocí kolem vyvolám
bez nabídky tak hloupé,
tím větší bohatství mi zůstane...
...možná...a možná taky ne.
Autor greenus, 04.01.2009
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela se mi to líbí, jen... vím, že emoce zde hrají hlavní roli, ale to konkrétní slovo se tam opakuje moc často... ale je to pouze můj dojem, tak ho neber moc vážně. :o)

04.01.2009 12:45:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí