Ledy se pohnuly

Ledy se pohnuly

Ledy se pohnuly, kruh povolil.
Padám do neznáma.
Věčné mládí na mne volá.
Růžová vůně s tisíci včel,
všude je krásně.
Zelená pastvina láká,
okus mne.
Opíjím se svlačcem,
liána jemně omotává
mé tělo.
Padám do neznáma.
Níž a ještě níž.
Vidím čarovná granátová jablka,
ve kterých se ukrývá život.
Jsem ta lahodná kapička štěstí,
po kterém toužíš,
když jednou okusíš,
více ho neopustíš.
Tak ráda letím
jsem jak v tranzu,
i v pádu je smysl žití,
chci se jenom odrazit
a naplno žíti.
Autor devcatko z jetele, 04.01.2009
Přečteno 351x
Tipy 8
Poslední tipující: Markéta Hl., čertíček, Psavec, Mbonita, enigman, Bíša, Květa, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezky jsi to napsala.

04.01.2009 22:31:00 | Psavec

Hezky napsaný....cítím to stejně..někdy ná pouze pády dovedou na správnou cestu

04.01.2009 19:11:00 | Květa

Někdy se člověk musí dostat až na semé dno, aby se mohl jednou odrazit, pořádně na poprvé... a jednou to vynde, naplno žít...

04.01.2009 19:04:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí